Communicatieadvies

Kom je tijdelijk handen te kort op je communicatieafdeling? Vanwege drukte, ziekte of een zwangerschapsverlof? Of heb je hulp nodig bij een project? Ik bied tijdelijke ondersteuning op je communicatieafdeling met een frisse kijk op je communicatievraagstuk.

Dankzij mijn werkervaring heb ik affiniteit met de overheid en de zorgsector. Ik weet wat het is om te werken in een politiek-bestuurlijke omgeving.

Contact opnemen 

Stuur me gerust een mailtje via info@miekewouters.nl of bel even: 06-45404071. Dan kunnen we kennismaken en kijken of we voor een kortere of langere periode wat voor elkaar kunnen betekenen.

Mieke is een goede adviseur die snapt hoe een gemeente werkt. Ze neemt je werk uit handen en is een fijne collega.

Karin van RijnsoeverSr. Communicatieadviseur Gemeente West Betuwe

Vanaf het moment dat Mieke zich bij ons aansloot zijn de doelstellingen en eerste ideeën van de stichting aangescherpt en concreter beschreven in de vorm van een startnotitie en beleidsstuk over PR en sponsoring. De doelstellingen duidelijk beschrijven zodat de boodschap goed bij de lezer overkomt, is toch een vak apart gebleken. Mieke heeft met haar duidelijke teksten en kritische inbreng een zeer positieve bijdrage geleverd tijdens de start van onze stichting.

Johan Reijers (R3P)Initiatiefnemer en medeoprichter Stg. Meerwaarde Maas en Waal