Mieke_Evelien_FB

Com-Fort: sterke merken, duidelijke taal

Com-Fort is ontstaan uit de samenwerking tussen Mieke Wouters Tekst & Communicatie en Nederhoed Tekst & Communicatie uit Arnhem. De twee jonge, ondernemende vrouwen besloten in 2013 de handen ineen te slaan. Samen hebben zij meer kennis en daadkracht in huis om grote projecten op te pakken en werkzaamheden te continueren.

Online en mobiele communicatie

Com-Fort is gespecialiseerd in online en mobiele communicatie en verzorgt bijvoorbeeld web- en appteksten, socialmediacampagnes en PR. Het communicatiebureau kan als externe communicatieafdeling van een organisatie fungeren. Ook is het mogelijk communicatieonderzoek te laten uitvoeren door HBO- of WO-studenten die daarbij begeleid worden door Mieke en Evelien. “Wij willen onze klanten zoveel mogelijk uit handen nemen wat communicatie betreft. Desgewenst pakken we het gehele communicatietraject op, van advies tot uitwerking.”

Appexpert

De Arhnemse Evelien Nederhoed heeft na haar opleiding Communicatie (HAN) gewerkt bij diverse organisaties als communicatieadviseur. Hierna richtte zij een tekst- en communicatiebureau op waarmee zij inmiddels uiteenlopende organisaties heeft bediend. Mobiele communicatie is haar specialisatie en regelmatig geeft zij lezingen over apps en mobiele veiligheid. Ook was zij te horen als appexpert op Radio Veronica.