Communicatieadvies

Heeft u hulp nodig bij het ontwikkelen van communicatiebeleid of zoekt u ondersteuning bij het uitvoeren van communicatiewerkzaamheden? Van doelgroepbepaling tot en met de realisering van communicatiemiddelen, zoals websites, socialmediacampagnes, foldermateriaal, maar ook apps. Mieke Wouters adviseert en ontwikkelt.

Online communicatie werkt

SEO, SEA, social media, linkbuilding… Online communicatie is breed en biedt veel mogelijkheden. Alles wat u online communiceert is meetbaar en daardoor inzichtelijk. Zo kunt u inspelen op de wensen en behoeften van (potentiële) klanten. Samen met u bepaalt Mieke Wouters Tekst & Communicatie een strategie om optimaal gebruik te maken van uw online communicatiemiddelen. Neem contact op.

Social media als strategie

Sociale media kunnen onderdeel zijn van uw online strategie. Campagne voeren is mogelijk via diverse kanalen, zoals Facebook, Twitter of LinkedIn. Vooronderzoek en continue monitoring zijn daarbij evenzo belangrijk als het ontwikkelen van teksten en het posten van content. Beleid opstellen of een strategie bepalen? Mail of bel voor meer informatie.